Το Κατάστημά μας

Συμπληρώστε την τοποθεσία σας (πχ. ΤΚ, Διεύθυνση, Πόλη) για να βρείτε το κοντινότερο κατάστημα.

#ΚατάστημαΔιεύθυνσηΑπόσταση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ MK SECURITY SYSTEMS

Η MK SECURITY ιδρύθηκε το 2002 με έδρα τον Γέρακα Αττικής.

Η εταιρία αντιπροσωπεύει μια πληθώρα διεθνώς επωνύμων εταιρειών και παρέχει στην αγορά εκτός από προϊόντα ποιότητας και ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υποστήριξης.

Με διαρκεί παρακολούθηση της αγοράς των συστημάτων ασφαλείας ενημερωνόμαστε για τις νέες τεχνολογίες για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε κατάλληλα στις ανάγκες των πελατών μας.

Είμαστε επίσημοι εγκαταστάτες της TECNOALARM, ABUS SECURITY και της G.I. SECURITY. Επίσης και εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι της κλειδαριάς EZETY OMEGA.

Η εταιρία μας είναι πλαισιωμένη απο ικανά στελέχη με μακροχρόνια πείρα στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας και είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν σε κάθε σας ανάγκη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Συνεργαζόμαστε με Κεντρικό Σταθμό Παρακολούθησης Συστημάτων Συναγερμού και Λήψης Εικόνας και Video με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και με σκοπό την προστασία και διαφύλαξη της περιουσίας σας 24 ώρες / 365 ημέρες.

Επίσης η εταιρία μας είναι μέλος του Συνδέσμου Αναγνωρισμένων Επαγγελματιών Κλειθροποιών, ακόμη μία διασφάλιση για την άριστη ποιότητα τόσο των διαθέσιμων προς πώληση εμπορευμάτων μας όσο και των παρεχόμενων από εμάς υπηρεσιών.

Εκατοντάδες επιχειρήσεις και δημόσιοι οργανισμοί έχουν εμπιστευτεί μέχρι σήμερα την αξιοπιστία και την υποστήριξη της εταιρίας μας για την ασφάλεια.